MenĂŒĂŒ

ESMASPÄEV
 
Esimene nÀdal Teine nÀdal Kolmas nÀdal Neljas nÀdal
Piima – nuudlisupp , tee, vĂ”isai singiga. Piima – nuudlisupp, tee, vĂ”ileib juustuga Kaheksaviljapuder,  vĂ”ileib vĂ€rske kurgiga, viljakohvijook Kaerahelbepuder, tee sidruniga, vĂ”isai juustuga
Mahl Mahl Puuvili/köögivili Puuvili/köögivili
Hapukapsasupp. Liharull.
Salat :redis, v.kurk,till, Ôli.
Mahlajook , leib
VĂ€rskekapsasupp veget. Lihakotlett.
Salat: tomat, kurk ja  hapukoor .
Kompott, leib.
Kana- nuudlisupp, lihapallid.
Salat: Hiinakapsas tomatiga ja maisiga.
Kompott, leib.
BorĆĄ hapukoorega, guljaĆĄ, tatrapuder,
v.kurk.
Kompott, leib.
Mannavaht piimaga , sai, puuvili. Makrasalat , tee sidruniga, leib. Kohupiimavaht vanilje,  tee sidruniga , sai Mannavaht piimaga,sai,puuvili.
 

TEISIPÄEV
 
Esimene nÀdal Teine nÀdal Kolmas nÀdal Neljas nÀdal
Kaerahelbepuder ,kohv piimaga , vÔisai tomat. Hirsipuder, viljakohvijook, vÔileib munavÔiga. Riisipuder, koolipiim, vÔileib juustuga. Piima-riisisupp, kohv piimaga,  vÔileib singiga.
Puuvili/köögivili Mahl. Puuvili/köögivili Mahl.
BorĆĄ veget. hapukoorega. Kalakotlett, kartulipĂŒreega.
Salat :lehtsalat, tomat,kurk,hapukoor .
Kompott , leib.
Frikadellisupp, guljaĆĄ,tatrapuder, tomat.
Mahlajook, leib.
Köögiviljasupp veg, veisemaks makaronidega.
Salat: Porgand kĂŒĂŒslauguga ja hapukoorega . Mahlajook, leib.
Juurviljasupp veg, kartul haut. sealihaga
Salat: Lehtsalat, tomat, kurk,hapukoorega. Mahlajook,leib.
Kakao-kissell moosiga sai. Mannavaht piimaga , sai. Vinegret, leib, tee, puuvili. Vinegret. Tee,leib.



KOLMAPÄEV
 
Esimene nÀdal Teine nÀdal Kolmas nÀdal Neljas nÀdal
Naturaalne omlett rohelise hernega , tee, sai maksa pasteetiga. Kaerahelbepuder , kakao, vÔileib vÀrske kurgiga Neliviljapuder, tee ,
vÔisai .
Tatrapuder piimaga.
Tee, vÔisai.
Mahl Puuvili/köögivili Mahl Mahl
VĂ€rskekapsasupp hapukoorega. Riisipuder maasika kisselliga. Leib Kalaseljanka hapukoorega, kartulipĂŒree hakklihakastega
Salat: VÀrske kapsas porgandiga ja Ôliga. Kompott, leib.
Frikadellisupp, kartulipĂŒree, kalakotlett.
Salat: vÀrske kapsas , vÀrske kurk, till, Ôli.
Kompott, leib.
Lihaseljanka hapukoorega, hakkliha-
kaste, pĂŒree.
Salat: porgandi-anassisalat. Kompott, leib.
Kartulisalat, leib, tee, puuvili . Pannkoogid maasika moosiga, piim, puuvili. Leivasupp vahukoorega,  piim,puuvili. Kohupiim vanilje, tee,sai.



NELJAPÄEV
 
Esimene nÀdal Teine nÀdal Kolmas nÀdal Neljas nÀdal
Hirsipuder, viljakohvijook , vÔileib juustuga. Kohupiim vanilje, tee , vÔisai. Kaerahelbepuder , kakao,  vÔileib vÀrske tomatiga. Neliviljapuder, tee, vÔisai munavÔiga.
Mahl. Mahl. Mahl. Mahl.
Hernesupp. Veisemaks makaronidega.
Salat: VÀrske kapsas porgandiga  ja Ôliga. Mahlajook, leib.
Talupojasupp munaga , hautatud kapsas hakklihaga, vÀrske tomat,  Mahlajook, leib. VÀrskekapsasupp,azuu makaronidega, vÀrske kurk. 
Mahlajook, leib.
Kalasupp, pilaff,
Salat: VĂ€rske tomat , kurk, reedis hapukoorega. Mahlajook, leib.
Õunapirukas kaneeliga, keefir suhkruga, puuvili. Kaneelirull, piim, puuvili. Mooni ja vanillirull, piim. Porgandipirukas, piim, puuvili.



REEDE
 
Esimene nÀdal Teine nÀdal Kolmas nÀdal Neljas nÀdal
Neliviljapuder, kakao, vÔileib kurgiga. Neliviljapuder, tee, sai singiga. Piima- nuudlisupp, vÔileib singiga, tee. Hirsipuder,  kakao piimaga ,
vÔileib maksapasteediga.
Puuvili/köögivili Mahl. Mahl. Mahl.
Kanasupp .Hautatud kartul liha frikadellidega.
Salat : kurk, tomat, till, r. sibul. Kompott, leib
Borƥ hapukoorega, kohupiima- porgandivorm pohla kisselliga, leib. Hapukapsasupp, köögiviljaraguu, vÀrske tomat.
Kompott , leib.
Rassolnik, haut.vÀrske kapsas, v.tomat.
Kompott, leib.
Kohupiim vanilje, sai ,tee. Tatrapuder piimaga, sai, puuvili. Piimakissell moosiga, sai, puuvili. Marjakissell vahukoorega,sai,puuvili.


hommikusöök 08.30 - 09.00
vitamiinipaus 10.00
lÔuna 12.00 - 12.40
oode 15.30 - 16.00
 

  • Vanemad vĂ”ivad kĂŒsida informatsiooni allergeenide kohta     majandusjuhatajalt.
  • Koolipiima toetab Euroopa Liit.
  • Toit valmistatakse lasteaias.
  • Soojale toidule lisatakse maitseroheline.
     


Direktor A. Saveljeva  
KuupÀev: 01.09.2016
Hetkel oluline

ÕppenĂ”ustamis-keskus